مرغ های معمولی بازار

جوجه های گوشتی – همه جوجه هایی که به طور خاص برای تولید گوشت پرورش داده می شوند. اصطلاح “جوجه های گوشتی” بیشتر برای مرغ جوان 6 تا 10 هفته ای استفاده می شود و قابل تعویض است و گاهی اوقات همراه با عبارت “سرخ کن” ، به عنوان مثال “سرخ کن گوشتی”.

سرخ کن – USDA یک مرغ سرخ کرده را بین 7 تا 10 هفته و وزن آن بین 2 1/2 تا 4 1/2 پوند هنگام پردازش تعریف می کند. بهترین سرخ کن را می توان به هر طریقی تهیه کرد.

 

 

برشته – مرغ بریان توسط USDA به عنوان مرغ مسن تر ، حدود 3 تا 5 ماهه و وزن بین 5 تا 7 پوند تعریف شده است. گوشت کباب در هر پوند گوشت بیشتری نسبت به سرخ کن تولید می کند و معمولاً به طور کامل تفت داده می شود ، اما می توان از آن در سایر آماده سازی ها مانند مرغ کچاتی استفاده کرد.

ویدئوی ویژه

طرز تهیه سیر سیاه

جوجه های گوشتی ، سرخ کن و سرخ کن بر اساس میزان گوشتی که فکر می کنید به آن نیاز دارید ، به طور متناوب قابل استفاده هستند. آنها جوجه های جوانی هستند که فقط برای گوشت پرورش می یابند ، بنابراین استفاده از آنها برای هرگونه آماده سازی از شکار غیر مجاز تا کباب مناسب است. به خاطر داشته باشید: هنگام پخت مرغ ، سرآشپزها می دانند که انتخاب پرنده مناسب بر نتیجه یک غذای نهایی تأثیر می گذارد.

 

در سال 2011 ، USDA تعاریف قبلی خود را برای منعکس کننده کاهش سن جوجه های پردازش شده در مرغداری مدرن تجدید نظر کرد و به مرغ های بازی Rock Cornish Game اضافه کرد.

 

مرغ های بازی راک کورنیش – مرغ بازی کورنیش با وجود نامش ، بازی نیست ، اما مرغ جوجه های گوشتی بسیار جوانی است که بعد از 4 هفته ذبح شده و وزن آن بین 1 تا 1 و نیم پوند است. مرغ بازی مرغی ترکیبی است ، تلاقی بین بازی Cornish Game و مرغ پلیموث یا وایت راک است. معمولاً به صورت کامل یا خرد شده برشته می شود.

چهار نوع دیگر مرغ

کاپون – مرغ نر بدون عمل جراحی که کندتر رشد می کند و چربی بیشتری می افزاید. وزن یک کاپون حدود 16 هفته تا 8 ماه است و وزن آن بین 4 تا 7 پوند است. کاپون ها معمولاً برشته می شوند و مقدار زیادی گوشت نرم و سبک تولید می کنند. کاپون ها برای برشته شدن عالی هستند ، اما می توانند برای کباب کردن و شکار کردن نیز استفاده شوند.

Poussin (تلفظ شده “poo-sehn”)-مرغ جوانی که هنگام کشتار بیش از 28 روز سن ندارد. گاهی اوقات مرغ بهاری نامیده می شود.

جوجه خورشتی – جوجه های خورشتی معمولاً مرغ های تخمگذار هستند که از 10 ماهگی تا 1/1 سالگی سن خود را سپری کرده اند. آنها سن بیشتری دارند و گوشت آنها معمولاً سفت تر و سخت تر است. این نوع مرغ بهتر است در خورش هایی استفاده شود که گوشت در طول پخت طولانی و مرطوب زمان تجزیه شدن را دارد.

خروس یا خروس – مرغ بالغ نر بالغ با چربی کم بدن و ماهیچه های چربی ضعیف. پوست آن پوست درشتی دارد و دارای گوشت سفت و تیره است و به پخت طولانی و مرطوب نیاز دارد ، مانند غذای کلاسیک فرانسوی ، coq au vin. آنها به ندرت در فروشگاه های مواد غذایی زنجیره ای یافت می شوند ، اما در بازارهای تخصصی و بسیاری از بازارهای آسیایی یافت می شوند.