کاربرد اسید سیتریک + عوارض – منابع طبیعی و مصنوعی – خواص

جوهر لیمو یک ماده حافظ مضاعف پر مصرف ، امولسیفایر (جهت مخلوط آب و مواد چرب) ، طعم دهنده و تسریع کننده می باشد که کاربرد وسیعی در شغل ها غذایی و خوراکی ، دارویی و آرایشی بهداشتی دارد. اتاق های تخمیر مدام در موقعیت آسپتیک هستند، که ممکن می باشد در ارتفاع دو روز اولیه زمان جوانه زدن هاگ نگهداری شود. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) اظهار می دارااست که اسیدسیتریک به طور کلی به تیتر یک ماده افزودنی مستقیم مواد غذایی ایمن شناخته شده است . Aspergillus niger به طور موثری قندها را به اسید سیتریک تبدیل می نماید و همچنین تخمیر آن توسط FDA پایین ضابطه فدرال غذائی ، دارویی و آرایشی خویش ایمن شناخته می شود . همین ماده اهمیت خاصیت آنتی اکسیدانی خود به مراقبت تازگی خوراکی های گوناگون از گزاره میوه های کنسروی ، آب میوه ها و حتی کیک و کلوچه یاری می کند. در حالی که مصرف اسید سیتریک، به سوخت و ساز تن امداد می نماید و ممکن هست در برابر سنگ کلیه حفظ کند. اسید سیتریک یک ماده نگهدارنده، امولسیفایر، طعم دهنده، تسریع کننده و بافر کننده می باشد که به طور گسترده ای در بخش اعظمی از صنعت های به خصوص در مواد غذایی، آشامیدنی، دارویی، محصولات آرایشی و بهداشتی، کاربرد دارد. اسیدسیتریک یک ماده تحریک کننده شدید دیده است. اسیدسیتریک بهاندازه ۵۰۰ میلیگرم به پوست خرگوش زدند که پیاله ۲۴ ساعت باعث تحریک پوست شد چنانچه ۷۵۰ میکروگرم به پوست خرگوش زدند منجر تولید اثرات شدید در اسید سیتریک ویتامین c چشم خرگوش شد. اسید سیتریک می تواند یک ماده تحریک کننده جزئی به جهت پوست باشد و سبب خارش پوست و حتی سوختگی جزئی برای اشخاصی که به آن اهمیت هستند می شود. بنابراین می بایست به کار گیری از اسید سیتریک (که اکثر زمان ها اهمیت عنوان محصولات ویتامین C شناخته می شوند) را پیش از خواب انجام دیتا یا قبل از خارج رفتن از ضد آفتاب با SPF استعمال اسید سیتریک چه رنگی است کنند. ترکیب ملاس به عامل ها متمایز بستگی دارد، به عنوان مثال: مدل چغندر و عصا، شیوه های کشت محصولات زراعی و کودها و سموم دفع آفات در طی کشت، وضعیت حفظ و جابجایی، تغییرات دما، روند تولید و غیره دارا می باشد. همچنین در ایجاد محصولات آرایشی و بهداشتی و داروئی استفاده میگردد.